Lajm i Fundit

Overkills The Walking Dead, ndiqni gameplay-in e betës

Overkills The Walking Dead është një lojë co-op action FPS, ku ju dhe miqtë tuaj luftoni botën e të vdekurve si edhe të të gjallëve. E vendosur në universin e The Walking Dead dhe e krijuar në bashkëpunim me Robert Kirkman, ti dhe grupi juaj do të përpiqeni ti mbijetoni një Washingtoni post-apokaliptik. Ndiqni më poshtë gameplay-in e betës së një prej lojërave më të shumëpritura: Overkills The Walking Dead.