Lajm i Fundit PS4

Niveli i ri i Crash Bandicoot HD

Siç e dimë Vicarious Visions është duke rikrijuar serinë e Crash Bandicoot në HD mbas 20 vitesh. Kanali zyrtar i Crash Bandicoot në YouTube ka postuar një video të nivelit “Sewers” i cili ështe rinovuar dhe përmirësuar. Ky nivel është bërë shumë më i bukur ne krahasim me ç’ka qenë më parë në Crash Bandicoot 2.

Trilogjia N. Sane i Crash Bandicoot do të dali më 30 Qershor për PS4.