Lajm i Fundit Mobile

Westworld: Trailer-i lançues për lojën për smartphones

Warner Bros. Interactive përdor një trailer për t’ju prezantuar  me lojën për smartphone, mbështetur në tv show-n e famshme Westworld. Në këtë rol ju duhet të siguroni mbarëvajtjen e parkut të lojërave në rolin e një praktikanti dhe të krijoni kontakt ndërmjet të ftuarve dhe vizitorëve. Sigurisht që ka gjithashtu shumë elementë nga seritë televizive.