Lajm i Fundit

Henry Cavill në The Witcher të Netflix – GameON Weekly

GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishmesh të javës.

Në edicionin e tretë të GameON Weekly flasim për:
5. Smash Bros. Ultimate zbulon World of Light
4. Battlefield 5 sjell harta të reja dhe ndryshime
3. Lineup-i i Playstation Classic
2. Shitjet rekord të Red Dead Redemption 2
1. Henry Cavill në The Witcher të Netflix