Lajm i Fundit

Fortnite sjell Tournament Mode dhe lançon për Android – GameON Weekly

GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishmesh të javës.

Në edicionin e parë të GameON Weekly flasim për:

  1. Red Dead Redemption 2 dhe tailer-in e fundit para lançimit
  2. Sony më në fund do t’ju lejojë të ndryshoni ID-në tuaj në PSN
  3. Call of Duty: Black Ops 4 thyen rekorde njëri pas tjetrit
  4. Sony më në fund do t’ju lejojë të ndryshoni ID-në tuaj në PSN
  5. Fortnite sjell Tournament Mode dhe lançon për Android