Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Është njoftuar data e lançimit të Project Cars 2

Project Cars 2 i Bandai Namco do të dali në mbarë botën më 22 Shtator.

Loja e zhvilluar nga Slightly Mad Studios do të dali në PC, PlayStation 4 dhe Xbox One. Project Cars 2 do të shfaqi përmirësime të ndryshme në origjinalin siç moti dinamik, papastërtitë jashtë rrugës dhe gara me dëborë, plus mbështetjen VR që nga fillimi.

Struktura më e hapur është reflektuar edhe në career modeProject Cars 2, ku mund të ndërtoni progresin tuaj nga një numër i motorsporteve – madje edhe gara kart.