Lajm i Fundit

EA njofton Star Wars Battlefront II

Electronic Arts (EA) njoftoi në festen e Star Wars se do të nxjerrin në Nëntor lojën e rradhës të Star Wars Battlefront, Star Wars Battlefront II.

Loja e re duket të jetë një përmirësim i origjinalit, sidomos per faktin se loja do ketë një campaign single-player të plotë. Mungesa e single-player në Battlefront ka qenë kritika e vetme që kanë pasur lojtarët ndërkohë që loja dallohet për grafikat e saj mahnitëse. Star Wars Battlefront ll tashmë do ketë ëdhe një histori tërheqëse përveç grafikave të padiskutueshme.

Në Star Wars Battlefront II, lojtarët do të ndjekin historinë e Iden Versio, udhëheqësi i grupit The Inferno Squad, të cilët janë pjesë e njësisë së forcave speciale elitë të Perandorisë Galaktike. Historia fillon menjëherë pas betejës së Endor dhe duke gjykuar nga traileri, Versio dhe ekuipazhi i saj kërkojnë hakmarrje për vdekjen e Perandorit.

Këtu janë disa informacione nga botuesi i lojës :

Donim të krijonim një fushatë që tregonte një histori që nuk është parë më parë në Star Wars. Ishte e rëndësishme për ne që të tregonim një histori autentike, që i jep lojtarëve një perspektivë të re. Duke vënë lojtarë në vendin e një anëtari elitar të forcave perandorake, ne mund t’u tregojmë se si beteja zhvillohet nga ana tjetër.MARK THOMPSON, direktori i lojës në MOTIVE STUDIOS

Lojtarët që porosisin Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition jo vetëm do të kenë akses në të gjithë kontentin e para-rendit të frymëzuar nga Star Wars: The Last Jedi, që gjendet në Star Wars Battlefront II: The Last Jedi Heroes, por gjithashtu mund të dominojnë betejën në rolin e luftëtarit përfundimtar të elitës Star Wars.

Star Wars Battlefront II do të jetë në dispozicion në të gjithë botën në 17 Nëntor 2017 në PlayStation 4, Xbox One dhe në Origin për PC. Lojtarët që duan të hyjnë në lojë më herët mund ta bëjnë këtë me Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition duke filluar në 14 Nëntor ose përmes Play First Trials në EA Access dhe Origin Access duke filluar në 9 Nëntor.