Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

E3 2018: Dead or Alive 6 do të dalë së shpejti

Një episod i ri i lojës luftarake Dead or Alive po vjen, GameON mund të zbulojë ekskluzivisht. Pothuajse shtatë vjet pas lojës së fundit, Dead or Alive 6 është planifikuar për një lëshim në fillimi të 2019, që vjen në PS4, Xbox One dhe PC nëpërmjet Steam. Shikoni trailerin më poshtë.

Duke prezantuar një dinamikë të re, Dead or Alive 6 prezanton detaje vizuale më të rafinuara dhe realiste, duke përfshirë shprehjet dinamike të fytyrës. Karakteret bëjnë një ngërdheshje të ashpër ndërsa kryejnë goditje dhe grushta, djersa mbulon trupin e tyre pas një kombinimi dhe plagët shfaqen kur ata marrin dëme. Art concept-i tregon një pamje më serioze të heroinës së lojës Kasumi, me plagë në fytyrë dhe një shikim të vendosur në sytë e saj. Grafika 4K dhe një sistem ndriçimi i përmirësuar në mënyrë drastike duhet ta përmirësojnë atë imazh të ri.

Ndërkohë që vizualet duket se po ndryshojnë, gameplay thelbësor i Dead ose Alive 6 qëndron i njohur duke shkëlqyer si gjithmonë në aksionin e arteve marciale me faza interaktive. Megjithatë, DOA6 përpiqet të mirëpresë lojtarët fillestar duke prezantuar një sistem të ri kombinimi dhe të veçantë sulmesh: Fatal Rush dhe Break Gauge. Këto sulme të fuqishme përdorin komanda të thjeshta për të lejuar lojtarë të rinj të përjetojnë emocionet e lojërave të luftimit pa shumë praktikë. Për lojtarët e kalitur, koha e nevojshme për t’i ekzekutuar ato duhet të shtojë një shtresë shtesë të strategjisë.

Kasumi, Hayate, Hayabusa, Helena, Jann Lee dhe Zack janë konfirmuar si karaktere që do të kthehen. Sipas drejtorit / producentit Yohei Shimbori, formacioni i fundit i karaktereve do të përfshijë luftëtarë të tjerë të njohur si dhe disa figura të reja.

Zhvillimi i Dead or Alive 6 është ende në një fazë të hershme, kështu që ne duhet të jemi në gjendje të dëgjojmë më shumë, ndërsa përparimi është bërë. Ndiqni përditësimet në teaser site të Dead ose Alive 6.