Lajm i Fundit

Cristiano Ronaldo hiqet nga coveri i FIFA 19 – GameON Weekly

Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për:

5. Apex Legends kap 25 milion lojtarë
4. Publikohet traileri i ri i Aladdin dhe konfirmohet vazhdimi i Aquaman
3. Activision-Blizzard shkurton 8% të stafit të tij
2. DOTA 2 rikthehet në Steam
1. Cristiano Ronaldo hiqet nga coveri i FIFA 19

GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishme të javës.