Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Call of Duty: WWII rikthehet në plazhet e Normandisë me trailerin e parë

Call of Duty rikthehet në Luftën e Dytë Botërore. Në trailerin e parë për lojën e ardhshme, Activision zbulon fushëbetejat e ndryshme që lojtarët do të mund të eksplorojnë. Stuhia e plazheve të Normandisë dhe telat me gjemba, e kthejnë qartazi lojën në identitet.

Ne tre lojrat e para të Call of Duty ngjarjet zhvillohen në Luftën e Dytë Botërore duke filluar nga loja me të njëjtin titull në 2003. Por që nga Call of Duty 4: Modern Warfare, e cila doli në vitin 2007, seria është përqendruar në fushëbetejat moderne dhe post-moderne. Rivali kryesor i Call of Duty, Battlefield, gjithashtu iu rikthye fokusit historik në lançimin e tij të fundit, Battlefield One, ku lojtarët luftojnë në Luftën e Parë Botërore.

Call of Duty: WWII do të dalë në 3 nëntor, që do të thotë se do të ketë shumë trailera shtesë, pamje nga loja dhe teasers përpara lançimit të saj.