Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Call of Duty: World War 2 tregon për herë të parë lojën në multiplayer

Sony tregoj pak gjëra në konferencën që mbajtën në E3 për Call of Duty: World War 2, por traileri tregoj mënyrën se si do duket loja në multiplayer mode, e cila ishte fantastike.

Call of Duty: World War 2 kthenë lojtarët mbrapa në kohë në Evropën e viteve 1944 – 1945 dhe përfshinë një grup amerikan dhe karaktere dytësor femra si luftëtare dhe një ushtar në një njësi Afrikano-Amerikane, një oficer britanik, madje një fëmijë. Historia tregohet nga këndvështrimi i Ronald “Red” Daniels, një ushtar privat në Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara, Divizioni i 1 i Këmbësorisë, i njohur gjithashtu si “Big Red One” dhe “Fighting First“.

Divizioni i parë i këmbësorisë është ende një aktive dhe ka luftuar në çdo konflikt të madh të SHBA, përveç Luftës së Koresë.

Kjo është loja e parë që do të vendoset në Luftën e Parë Botërore që nga Call of Duty të 2009s, World at War. Seria ishte vendosur fillimisht në Luftën e Dytë Botërore, por lojërat më të fundit janë fokusuar në korniza të tjera kohore, veçanërisht në të ardhmen. Zhvilluar nga Sledgehammer Games, do të dalë më 3 nëntor për PlayStation 4, Windows PC dhe Xbox One.