Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Blizzard zbulon një animim të shkurtër për karakterin e D.Va dhe harten Busan

Blizzard ka lëshuar një short të ri të animuar për Overwatch të quajtur “Shooting Star” dhe këtë herë fokusi është për ‘Meka D.Va pilot’. Ky ‘short’ u shfaq në Korea Fanfest, ku Blizzard gjithashtu debutuar një hartë të re në Overwatch. Videoja fillon me një raport lajmesh për D.Va, e cila është bërë një heroinë kombëtare duke mbrojtur kombin e saj nga Omnics.

Edhe pse raporti i lajmeve thotë se D.Va, emri i vërtetë i së cilës është Hana Song, po shijon frytet e përpjekjeve të saj duke jetuar një jetë të mahnitshme dhe magjepsëse, ajo është shfaqur në shtëpi, duke riparuar Mekën e saj dhe duke u “dëndur” në Doritos. D.Va gjithmonë mendon se si vendi i saj po mbështetet tek ajo për t’i mbajtur ata të sigurt dhe kjo do të thotë se ajo nuk është në gjendje të relaksohet. Dhe ajo ka pasur të drejtë, pasi armiku Omnics filloi sulmin. Ju mund të shihni se çfarë ndodh më pas në videon e mësipërme.

Harta e re Overwatch është gjithashtu e personalizuar pas D.Va dhe vendosur në Korenë e Jugut. Lojtarët do të duhet të duhen të kontrollojnë pikat e kontrollit në tri vende. “Zbuloni vendosjen e qetë të ‘Sanctuary’, rrethuar nga një tempull i lashtë, kopshte të bukura, dhe arkitekturë historike,” u shpreh Blizzard. “Përplasen në metropolin e qendrës së qytetit, ku lojtarët do të luftojnë nëpër një zhurmë të zënë me PC, karaoke bar të ndezur dhe stacionin hekurudhor të centralizuar (vetëm të shikoni për trenin).

“Zbuloni vendosjen e qetë të Sanctuary, rrethuar nga një tempull të lashtë, kopshte të bukura dhe arkitekturës historike. Përplasja në metropolin e Downtown, ku lojtarët do të luftojnë nëpër një karaoke bar të bendshëm dhe stacionin hekurudhor qëndror (vetëm kini kujdes nga treni). “Ju mund të shikoni trailer-in për hartën e re të Busan Overwatch këtu.