Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Biomutant: Rreth 15 minuta gameplay për të njohur botën e lojës

Biomutant do të lëshohet në verën e vitit 2019 për PC, PS4 dhe Xbox One. Më poshtë mund të shihni 15 minuta nga bota e lojës, armët dhe si të mbroheni në lojë.