Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Assassin’s Creed Odyssey: Traileri i ri me fokus në betejat detare

Javët e fundit, Ubisoft ka filluar të nxjerri një seri videosh që përqendrohen në aspekte të ndryshme të Assasin’s Creed Odyssey, ku ekipi e zhvillimit analizon të gjitha ndryshimet dhe përmirësimet që janë bërë në krahasim me lojërat e mëparshme të serisë.

Fillimisht kemi parë elementet RPG, me pas sistemet e luftimit dhe tani vjen radha e betejave detare që po vijnë përsëri me disa ndryshime, duke siguruar shpejtësi dhe duke theksuar më shumë në betejat në distanca të afërta. Përveç kësaj, në shohim se ka ndryshime në sistemin e shpërblimit dhe mënyrën e formimit të ekuipazhit.

Assasin’s Creed Odyssey do të dalë më 5 tetor për PS4, Xbox One dhe PC.