Lajm i Fundit PC

Anno 1800 – Traileri zyrtar i Gamescom 2018

Udhëhiq Revolucionin Industrial në ANNO 1800. Rruga që zgjidhni do të ndryshojë botën. A jeni një novator apo një shfrytëzues? Një shtypës apo një çlirues? Mënyra se si bota do t’ju kujtojë, varet tërësisht nga ju. Ndërtoni qytetin tuaj dhe kaloni oqeanin për të zgjeruar perandorinë tuaj në Amerikën e Jugut.