Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

20 minuta gameplay video të Life is Strange 2

Shijoni 20 minutat e para nga loja Life is Strange 2 gjatë Gamescom 2018.

Pas publikimit të reklamës së parë, Dontnod Entertainment na jep mundësinë të shohim 20 minutat e para të gameplay-it nga vazhdim i mëpritur i Life is Strange. Në videon më poshtë mund të shihni incidentin tragjik që benë dy protagonistët (Sean dhe Daniel Diaz) të arratisen nga autoritetet duke u përpjekur të iknin nga SeattleMexico City.

Siç mund ta shihni në videon përkatëse, fuqia mbinatyrore e protagonistëve nuk ka më të bëjë me manipulimin e kohës, por është dicka më… destruktive.

Episodi i parë i Life is Strange 2 do të lëshohet më 27 Shtator për PC, PS4 dhe Xbox One.