Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

15 minuta gameplay të Devil May Cry 5 në Xbox ONE X gjatë Gamescom

Gameplay i Devil May Cry 5 direkte nga Gamescom 2018 së bashku me një datë lëshimi.

Capcom njoftoi në E3 2018 që do të tregonte më shumë rreth Devil May Cry 5Gamescom 2018 ketë gusht. E pra, është gusht, dhe Gamescom 2018 ka filluar dhe loja po luhet nga lojtaret qe kanë shkuar tek ky event.

Ju mund të shikoni pjese të kesaj shfaqje ketu, dhe në fillim te videos ju do të merrni një informacion rreth kontrolleve përmes një tutoriali të shkurtër.

Devil May Cry 5 ishte një nga njoftimet më të mëdha gjatë E3 2018, dhe përmban tre karaktere të luajtshme, secili me stilin e vetë luftarak.

Ne presim më shumë informacion mbi titullin jashtë Gamescom 2018 këtë javë.

Devil May Cry 5 do të dalë në 8 mars 2019 për PC, PS4 dhe Xbox One.