Tag: verdansk

A do të shkatërrohet Verdansk në Warzone? Një event i madh po vjen
Shumë leaks nga Call of Duty: Warzone kanë sugjeruar se një event i madh do të vijë në datë 11 mars, që mendohet të shkatërrojë Verdansk. Ja çfarë dimë deri më tani për të: Të dy WarzoneNewz dhe ModernWarzone, që…
Lojtarët e Call of Duty: Warzone kanë gjetur fantazma përreth Verdansk
Armiqtë nuk janë e vetmja gjë për të cilën duhet të shqetësoheni Përditësimi Haunting in Verdansk në Call of Duty: Warzone ka shtuar shumë content drithëruese rreth hartës. Lojtarët kanë hasur frikë kërcimi kur hapin arka dhe versioni natën i…
Vendet më të mira ku mund të hidheni në hartën Verdansk të Warzone
Më posht do të gjeni tëgjitha hartat që janë pikat më kryesore për të bër loot Loja më e re e Battle Royale e Call of Duty - Warzone - është më në fund këtu dhe ndërsa disa lojtarëve do…
Këto janë vendet e Warzone që janë bazuar nga ndërtesa reale
Fansat e Call of Duty kanë zbuluar se ndërtesat që ndodhen në hartën Verdansk të Warzone janë të bazuara në ndërtesa të jetës reale, që ndodhen në lindje të Ukrainës. Ky nuk është ndonjë shok i madh, pasi shumica e…
Lojtarët e Warzone duan një nga veçoritë e Apex Legends në lojë
Sado që Call of Duty: Warzone mbart brenda saj një numër të konsiderueshëm veçorish të veçanta, disa lojtarë po sugjerojnë se Infinity Ward duhet të marrë pak nga Apex Legends, përsa i përket pjesës së dropit në Verdansk. Të hidhesh…