Grand Theft Auto 5 arrin 115 milionë kopje të shitura pas 6 vitesh
Suksesi i GTA 5 vazhdon Në raportin e tyre për fitimet gjatë çerekut të dytë të vitit, Take-Two Interactive, publikuesit e Grand Theft Auto 5, thanë se pas gjashtë vitesh, loja ka arritur të shesë 115 milionë kopje, duke arritur…
Analistët thonë se do të duhet të presim goxha për GTA 6
Parashikohet se loja nuk do të vijë përpara 2022-shit. Mund të biem të gjithë dakord kur themi se Grand Theft Auto 6 është loja më e pritur e momentit nga të gjithë. Është e vërtetë se ka plot lojëra të…
Lojërat e ardhshme të GTA dhe Red Dead do të jenë më të shkurtra
Instalimet e ardhshme të Red Dead Redemption dhe Grand Theft Auto do të jenë më të vogla në përmasa se paraardhëset e tyre. Sipas Take Two Interactive, lançime të tjera do të jenë më të shkurtra falë aftësisë së lojërave…
Grand Theft Auto V është duke shitur më shumë se Red Dead Redemption 2
Take Two Interactive, kompania mëmë e Rockstar Games ka zbuluar rezultatet financiare për çerekun e katërt të vitit financiar. Kjo do të thotë që janë zbuluar edhe shitjet e Red Dead Redemption 2 dhe Grand Theft Auto V. Red Dead…