Twitch hidhet në gjyq për $2.8 miliardë nga një media ruse
Rambler Group hedh në gjyq Twitch për të drejtat ekskluzive Twitch njihet kryesisht pasi është shtëpia e disa prej content creators dhe personaliteteve të internetit më të famshëm në botë. Megjithatë, platforma e streaming ka zgjeruar mbulimin e saj, duke…
Man City zbulon merch-in me FaZe Clan në ndeshjen e Premier League
Kampionët e English Premier League, Manchester City, na kanë dhënë pamjen e parë të merch-it të tyre në bashkëpunim me FaZe Clan gjatë ndeshjes së tyre kundër Wolves. Fansat u çuditën kur organizata e famshme e esports njoftoi se do…