Tag: pes

Konami eFootball 2022 Review
Lançimi më skandaloz i të gjitha kohërave në Steam Pasardhësi i Pro Evolution Soccer ishte gjithmonë i destinuar të ishte historik. Për tre dekada, simboli i futbollit i Konamit përqafoi statusin si një kompetitor sado i vogël, por disa herë…
Tregohet trailer më i fundit i eFootball (ose PES siç e njihnim)
Ish-PES do të fokusohet më shumë në konfrontimet një kundër një mes lojtarëve eFootball, ish-PES, loja free-to-play e Konami del më vonë këtë vjeshtë me një engine të ri (Unreal 4) që drejton lojën. Konami të enjten publikoi një trailer…
PES 2022 mund të vijë falas
ES 2022 është duke kaluar në Unreal Engine përpara fillimit të tij të ardhshëm në PS5 dhe Xbox Series X dhe sipas një burimi të fortë, Konami po shikon të bëjë elementë të tij të lirë për të luajtur gjithashtu.…
FIFA humbet edhe licencën e Atalanta në Serie A
Atalanta i bashkohet Juventus, Roma dhe Napolit në licenca PES-only. Konami ka njoftuar një marrëveshje ekskluziviteti me ekipin e Serie A Atalanta B.C. duke e bërë atë ekipin e katërt në ligën italiane që nuk do të shfaqet në lojërat…
PES 2021 merr një datë lëshimi në shtator
Kohami kohët e fundit njoftoi se po i afrohej këstit të rradhës në Pro Evolution Soccer këtë vit. PES 2021 do të jetë një 'update sezonal' sesa një lojë e re e plotë, dhe sot zbulohet se çfarë do të…
A1 Gaming Weekend sjell tre tournaments të reja çdo fundjavë
Në tre fundjavat e ardhshme do të ketë tournament-e në Rainbow Six Siege, Rocket League dhe Pro Evolution Soccer Sezoni i pestë i A1 Adria League tashmë u mbyll, ku u shpallën ekipet më të mira rajonale në lojëra si…
PES në next-gen do të jetë një “nivel krejt tjetër”, sipas Konami
PES 2021 do të dalë si "update sezonal" Konami aktualisht është "duke punuar fort" në një lojë të gjeneratës së ardhshme PES që do të sjellë ekskluzivitetin "në një nivel krejt të ri" me modele lojtarësh më realiste, animacione, fizikë…
Konami jep myClub coins falas pas ngatërresës së lineup-eve në PES 2020
Aaron Ramsey akoma te Arsenali? Pro Evolution Soccer 2020 e Konami kishte disa lineup-e jo korrekte në lançimin e saj. Kjo gjë e shkaktoi kompaninë që të shpërndante myClub coins falas si kompensim për incidentin. Nëse e keni blerë lojën,…
Pas Juventus, EA humb gjithashtu edhe $800,000 si pasojë
Juventus nuk do të shfaqet në FIFA 20. Kjo pasi Pro Evolution Soccer siguroi një marrëveshje shumë fitimprurëse me kampionët e Serisë A. Që nga ajo pikë, aksionet e EA kanë rënë me mbi $800,000. Ishte Konami ai që arriti…
12 minuta gameplay të PES 2019
Versioni zyrtar Demo i Pro Evolution Soccer 2019 do të dalë më 8 gusht. Megjithatë, stafi i GameON Albania arriti t'iu sillte pamjet e para të gameplay-t mbi simulimin e fundit të futbollit të Konamit para lëshimit të demos. Gjatë…