Controller-i i PlayStation 5 ka filluar të bëhet meme
Interneti ka filluar të bëjë atë që bën më mirë Interneti është i shpejtë. Sapo Sony zbuloi controller-in e ri DualSense për PlayStation 5, ai u kthye menjëherë në një meme. Controller-i i ri me dy nuanca ngjyrash dhe plot…
PewDiePie shpjegon planin e tij për të shkatërruar Baby Yoda
"Do e haja Baby Yoda, nëse kjo do e hiqte qafe atë." Në një tjetër episod të Meme Review, Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg ka shpjeguar se si ndjehet për ekzistencën e Baby Yoda dhe të gjitha memet që e kanë pasuar…
PewDiePie: Sulmi ndaj Area 51 në fakt bën shumë kuptim
Në episodin e tij të fundit të Meme Review, që praktikisht merret me të gjitha memet e fundit dhe me historitë më të çuditshme të tyre, YouTuber-i Suedez, Felix  “PewDiePie” Kjellberg foli për Area 51. Pikërisht meme-in që lindi nga…
PewDiwPie bën thirrje që të ndalohet meme “Subscribe to PewDiePie”
Felix Kjellberg, i njohur nga të gjithë ju si PewDiePie postoi një video në YouTube duke bërë thirrje që meme "Subscribe to PewDiePie" të marrë fund. Në videon e titulluar "Ending the Subscribe to PewDiePie Meme"("Fundi i memes Subscribe to…
Neni 13 është miratuar përfundimisht nga Bashkimi Europian
Neni 13 i Direktivës së re të të Drejtave të Autorit të BE-së ka ndezur polemika të mëdha në internet, YouTube ka kundërshtuar me forcë këëtë rezolutë. Ndryshime të mëdha po vijnë për sa i përket të drejtës së autorit…