Ja se ku janë rrethat përfundimtar më të mundshëm në PUBG
Analisti i PUBG zbulon vendndodhjen e rrethave përfundimtarë në Erangel dhe Miramar Një ish-trajner kompetitiv për PUBG ka zbuluar zonat më të mundshme ku lojtarët do të ndodhen kur vjen puna te rrethi final i lojës. Kur vjen puna tek…
Edhe pse nën hijen e Fortnite, PUBG është ende e suksesshme gjatë 2019
Loja vazhdon të jetë në formën më të mirë të mundshme Para se të ekzistonte PlayerUnknown’s Battlegrounds, ekzistonin mod-et e zhvilluesit Brendan Greene që kthenin lojëra si ARMA 2 në battle royale. Një prej krijimeve më të suksesshme të tij, DayZ:…