Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

GTA 5: Lëshohet trailer-i për DLC-në “After Hours”

Zhvilluesi Rockstar Games ka lëshuar trailerin zyrtar për DLC e ‘night club’ “After Hours”. Zgjerimi për GTA Online do të jetë në dispozicion prej 24 korrikut 2018. Së bashku me Tony Price, lojtarët do të hapin dhe drejtojnë klubin e tyre. Muzika e duhur ofrohet nga DJ të shumtë të cilët gjithashtu i përkasin DLC-së së re.