Lajm i Fundit

Zbulohen detaje për Xbox Series X | GameON BUZZ

Më në fund, kemi një lajm të mirë. Pas shumë zërash dhe spekulimesh në lidhje me fuqinë e Xbox Series X, Microsoft ka zbuluar zyrtarisht parametrat e konsolës së tyre më të fuqishme ndonjëherë dhe ato janë vërtet spektakolare. Le të shohim më me detaj se sa i fuqishëm do të jetë Xbox Series X, si dhe të zbulojmë disa prej veçorive kryesore të tij në këtë GameON Buzz.