Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Assassin’s Creed Odyssey: Gameplay i ri me ‘combat costumization’

Në videon në vijim shohim zhvilluesit e Ubisoft-it duke shpjeguar elemente të ndryshme që kanë të bëjnë me gameplayin e Assassin’s Creed-it të ri. Në mënyrë të veçantë, ata i referohen ‘combat customization‘, me tre ‘skill trees’ në dispozicion për të krijuar mercenarin tuaj Spartan në bazë të preferencave tuaja. Vëmendje e veçantë i është kushtuar opsioneve mbrojtëse, pasi humbja e mburojës që Bayek mbajti në Origins është teorikisht e rëndësishme, por në praktikë do të ketë mekanizma të rinj për të shmangur sulmet.

Ata shpjegojnë dhe sigurojnë tifozët e video-lojës që natyrisht do të ketë shumë mekanizma të vjedhura dhe ju mund t’i kombinoni ato me sulme të tjera, si dhe me shtizën e fuqishme të Leonidas për të mposhtur një apo edhe armiqtë tuaj masivisht. Video përfundon me një shtyrje të fundit, shumë stil “This Is Sparta”!

Assassin’s Creed Odyssey do të dalë më 5 tetor për PC, PS4 dhe Xbox One.