Lajm i Fundit

Update 12.20 vjen në Fortnite | GameON BUZZ

Mbështesni GameON Albania duke përdorur kodin support-a-creator: GAMEONALBANIA

Update-i 12.20 ka ardhur më në fund në Fortnite dhe ka sjellë në lojë helikoptera, si dhe disa veçori të tjera mjaft interesante. Le ta shohim atë pak më në detaj në këtë GameON Buzz!