Lajm i Fundit

Ulet cilësia e internetit në Europë | GameON BUZZ

Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania . Telekom Albania: 50% me shume internet dhe masa per COVID-19. https://gameon.al/lajm-i-fundit/telek…

Përhapja e Coronavirus ka sjellë ndryshime të njëpasnjëshme në botën e gaming. Që nga anullimi i konferencave si E3 2020 dhe GDC, në ndërperjen e linjës së prodhimit të konsolave të gjeneratës së ardhshme, deri tek shtyrja e turnamenteve të ndryshëm si MSI në LoL ose Free Fire 2020. Por bëhuni gati sepse cilësia e videove të YouTube, Netflix, Facebook dhe Instagram do të bjerë tashmë, si një masë parandaluese për të mos mbingarkuar rrjetin, tani që shumë njerëz ndodhen në shtëpi. Por sa pritet të zgjasë ky adaptim në cilësinë e videos dhe streaming, le ta ndjekim në këtë GameON Buzz.