Lajm i Fundit PC

Mothergunship: Trailer-i i ri dhe data e lëshimit

Duke qenë se korriku konsiderohet një muaj pushimi dhe relaksimi për disa, është e kuptueshme që lëshimet e lojërave të reja janë të pakta. Një që mund të ju tërheqi  vëmendjen është Mothergunship, i cili është një pasues shpirtëror i Tower of Guns (e vlefshme për PS3). Pas zhvillimit të lojës qëndron Grip Digital dhe Terrible Posture Games. U lëshua një trailer i ri i gameplay-t dhe datën e saj të lëshimit për PC.

Mothergunship do të jetë në dispozicion më 17 korrik në formatin dixhital për PC. Për sa i përket ngjarjeve të lojës, njerëzimi është sulmuar nga alienët (siç ndodh zakonisht, e keni parasysh). Qëllimi juaj është që të shkatërroni Mothergunship. Sa për pjesën e gameplay, ne do të kemi të bëjmë me mekanizma FPS. Ana pozitive e lojës është se ajo do t’u japë lojtarëve liri për të bërë armët që duan.

Gjithçka që imagjinoni mund ta bëni. Një shije e kësaj karakteristike mund të gjendet edhe në trailer-in e mësipërm. Siç e dimë tashmë, updates do të jenë të mjaftueshme sapo Mothergunship të bëhet e disponueshme. Përditësimet do të ofrojnë më shumë elementë të armëve, nivele të reja dhe armiq të rinj. Pronarët e PS4 dhe Xbox One do të duhet të presin pak kohë për lëshimin lojës në platformën tyre për t’u caktuar, për muajin gusht. Megjithatë, data e lëshimit është ende e paditur.