Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Trailer-i i Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer

Beta e Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer fillon më vonë gjatë kësaj jave dhe trailer-i lançues i eventit ka shumë për të treguar. Në krye të disa prej karakteristikave të reja të ekskluzivitetit, trailer-i na jep vështrimin tonë të parë në modalitetin ‘battle royale’ të quajtur Blackout të Black Ops 4.

Modaliteti Blackout shfaqet vetëm për rreth 15 sekonda në trailer, por ka shumë që mund të mësojmë nga pamjet e shkurtra që pamë. Para së gjithash, trailer-i duket se fokusohet në dy grupe lojtarësh, secili me katër persona. Nga kjo ne kuptojmë se modaliteti do të ketë një sërë opsionesh për tu luajtur, duke i lejuar njerëzit të luajnë Blackout të paktën solo ose si pjesë e një skuadre.

Një tjetër pjesë e rëndësishme e trailer-it është se sa të ndryshëm duken personazhet nga operatorët që do të luajnë mode-in kryesor multiplayer. Në vend të kësaj, personazhet e Blackout duket shumë i përshtatshëm. Ne shohim dikë në një veshje lëkure, si dhe këmisha dhe pantallona me printime të ndryshme që dalin nga tema ushtarake. Gjithashtu e dukshme, është ajo që duket të jetë një model i karakterit femëror. Ndërsa këto mund të jenë vetëm operatorë që nuk i kishim parë ende, duket shumë më e mundshme që Blackout do t’i lejojë lojtarët të krijojnë karakteret e tyre të personalizuara për t’u përdorur në këtë modalitet.

Trailer-i përfundon me zbulimin se Blackout Beta do të dalë në shtator, megjithëse nuk ka asnjë informacion nëse lojtarët që kanë akses në ‘Multiplayer Beta’ do të përfshihen në Blackout Beta gjithashtu.