Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Trailer-i i parë ‘gameplay’ i F1 2018

Botuesi Codemasters ka lëshuar trailer-in e parë të gameplay-t për F1 2018. Në video ju merrni një shije të karakteristikave të reja të simulimit të Formula 1, i cili dëshiron të sigurojë një mënyrë të plotë të karrierës për një motivim afatgjatë tuajin. ‘Career Mode’ është në zemër të F1 2018, duke përdorur të dhëna reale të automjetit dhe duke ofruar fizikë të rishikuar. Shihni trailer-in e parë të gameplay për video-lojës. F1 2018 do të lëshohet më 24 gusht për PC, Playstation 4 dhe Xbox One.