Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Tokyo Game Show 2018: Trailer i ri i Death Stranding

Trailer-i më i fundit i Death Stranding më sipër tregon një takim midis protagonistit të lojës, Sam dhe asaj që mund të jetë vetëm horrori i lojës (ose një nga keqbërësit), i njohur vetëm në këtë pikë si njeriu me maskën e artë. Nga traileri, duket se maska e artë gjithashtu mund të thërrasë një krijesë të tmerrshme, një kafshë të madhe të zezë e të ngjashme me qenin që mban një maskë të artë të ngjashme.

Nga pamjet, kjo krijesë mund të jetë një nga ‘boss fights’ në lojë dhe siç shpjegoi dikur Kojima në një intervistë, loja nuk do t’i detyrojë lojtarët të luftojnë kështu që mund të ketë mënyra të ndryshme për të shmangur këtë krijesë në lojë.