Lajm i Fundit PS4

Spider-Man: Pamje të reja gameplay

Gjatë Ani-Com & Games Hong Kong, Sony mori pjesë në një nga fazat live të eventit, ku ata folën për Spider-Man Marvel. Kompania e madhe paraqiti një seri pamjesh të reja gameplay, të cilat u shoqëruan nga komentet e drejtpërdrejta nga drejtori i komunitetit, James Stevenson.

Në videon e mësipërme mund të shihni sistemin e betejës së lojës (me aftësi si Web Bomb dhe Web Blossom), pamje mahnitëse nga ndërtesa e Empire State dhe disa nga ‘collectibles’ të lojës, ndër të tjera.

Spider-Man do të lëshohet më 7 Shtator, ekskluzivisht për PlayStation 4.