Lajm i Fundit TV & Movies

Shihni trailer-in e ri të Spider-Man: Into the Spider-Verse

Trailer i ri me një kostum të avancuar.

Pas lëshimit tepër të suksesshëm të Spider-Man-it të Insomniac Games në PS4, njeriu i merimangës është në krye të argëtimit të ditës.

Trailer i ri i Spider-Man: Into the Spider-Verse vjen menjëherë për të mbushur boshllëkun, me jo vetëm një, por gjashtë Spider-Mans të ndryshëm të dimensioneve të ndryshme. Këto përfshijnë Gwen Stacy si Spider-Woman, si dhe Spider-Ham, një derr antropomorfe.

Trailer-i i ri konfirmon popullaritetin e madh të versionit të krijuar nga Insomniac Games për superheroin legjendar, pasi në 1:39, kostumi i avancuar i Peter Parker duket dukshëm pranë një sërë uniformash të tjera. Duke parë me kujdes, ju do të shihni simbolin tipik të merimangës së bardhë ashtu siç shfaqet në Spider Man të Insomniac.

Megjithëse është një referencë e menjëhershme, është e rëndësishme të njihet versioni më i fundit i Spider-Man nga universi më i gjerë i filmit i ndërtuar rreth heroit të dashur. Spider-Man: Into the Spider-Verse do të shfaqet në kinematë shqiptare më 13 dhjetor 2018.