Lajm i Fundit Mobile PC Xbox One

Shfaqet automjet i ri në PUBG

Një automjet i ri i ndryshëm u njoftua për PUBG. Quhet Tukshai dhe ai të kujton më shumë kamionat e akulloreve sesa një automjeti që do të shihnit zakonisht në një ‘shooter’. Përgatituni për të ndryshuar profesionin tuaj dhe t’i tregojini kundërshtarëve tuaj se jo të gjitha problemet zgjidhen me dhunë, por edhe me një shëtitje në Tukshain tuaj.

Shihni më sipër videon prezantuese: