Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Shadow of the Tomb Raider: Trailer-i lançues

Shadow of the Tomb Raider ka vërtetuar të jetë aventura më e mirë e Lara-s deri më tani. Për të ushqyer më tej parashikimin e përfundimit të trilogjisë së reboot-it të Tomb Raider, Square Enix tani ka lëshuar një trailer lançues për Shadow of the Tomb Raider. Kjo video tregon kompleksitetin e lojës së zhvilluar nga Eidos Montreal dhe Crystal Dynamics, në të cilën Lara është më e shqetësuar me rreziqet e xhunglës dhe varreve se sa me ushtarët e organizatës së Trinity.

Më 14 shtator 2018 shfaqet Shadow of the Tomb Raider për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One.