Lajm i Fundit Mobile Nintendo PC PS4 Xbox One

Çfarë do të ndodhte nëse Fortnite do të dilte në vitet 80′?!

‘Rocket riding’, ‘hide’ dhe ‘boss fights’.

Një grup përdoruesish krijuan një koncept se si do të ishte Battle Royale i Fortnite nëse ky i fundit do të ishte liruar në vitet 1980. Siç mund ta shihni, kemi të bëjmë me një Battle Royale 2D. Ne kemi nivele me të gjitha tiparet kryesore të lojës, të tilla si rënia nga ‘Battle Bus’, grumbullimi i ‘chests’, shënjestrimi ndaj kundërshtarëve, grumbullimi i ‘loot’-it dhe ndërtimi i ndërtesave, si dhe … ‘hide and ride racing’. E gjitha kjo përfundon me një beteje me një ‘boss’.

Na shkruani përshtypjet tuaja mbi këtë koncept, në seksionin e komenteve më poshtë.