Lajm i Fundit

Merrni ‘Premium Pass’ të Battlefield 1 plotësisht falas

EA dhe DICE paraqitën planin për fazën beta të Battlefield V që do të dalë më 20 nëntor për konsolë dhe PC.

‘Early access’ në ‘open beta’ për ata që kanë bërë tashmë ‘pre-order’-in e Battlefield V është duke filluar sot, ndërsa pjesa tjetër e lojtarëve do të kenë akses nga 6 shtatori deri më 11 shtator. Natyrisht, së bashku me planin e ‘open beta’, EA ka një surprizë që nga 11-18 shtator, pronarët e Battlefield 1 do të jenë në gjendje të marrin Premium Pass të lojës plotësisht pa pagesë. Battlefield 1 Premium Pass ofron të gjitha zgjerimet, Sharps Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides dhe Apocalypse, 16 harta, modalitete të reja dhe operacionet, dhe jo vetëm.