Tag: battlefield

Loja e ardhshme e Battlefield do të vijë këtë fundvit
Loja e ardhshme në seritë e Battlefield është në rrugë e sipër këtë vit dhe do të zbulohet këtë pranverë. EA thotë se loja multiplayer është parashikuar për një lançim këtë fundvit. Ajo do të përmirësojë combat-in e automjeteve dhe…
Battlefield 6 mund të ndikohet shumë nga Battlefield 3
Loja e ardhshme e serisë Battlefield mund të jetë një reboot i Battlefield 3 Battlefield është një prej lojërave më të pëlqyera nga gamers dhe së fundmi disa “thashetheme” kanë qarkulluar rreth kësaj loja e cila ka planifikuar të sjellë…
Loja e ardhshme e Battlefield “do të jetë si asnjë tjetër që keni parë”
Loja tjetër Battlefield do të nisë në fundvit të 2021, Electronic Arts ka rikonfirmuar në raportin e saj fiskal për tremujorin e dytë të 2021. Jo vetëm kaq, por CEO i EA Andrew Wilson vlerëson se do të jetë një…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield mund të sjellë një lojë free-to-play battle royale
Battlefield 6 do të ketë harta për 128 lojtarë Battlefield 6 nuk është zbuluar zyrtarisht, por zërat kanë kohë që qarkullojnë. Përpara disa ditësh, Tom Henderson, i cili ka vite që bën leak detajet e Call of Duty dhe Battlefield,…
Battlefield 6 do të dalë në PlayStation 5 dhe Xbox Series X në 2021
Sipas Electronic Arts, Battlefield 6 nuk do të dalë në treg këtë vit. Data e lëshimit e Battlefield 6 është ende e panjohur por ajo pritet të dalë në mes të Prillit 2021 dhe Mars 2022. Vazhdimi i Battlefield 5…
Update-i “Into the Jungle” i Battlefield V zbulohet në trailerin e ri
Dhe do të sjellë armë të reja dhe luftëtarë elitë po ashtu Battlefield V merr një hartë të re, e cila hedh lojtarët në një betejë në mes të xhunglës në Solomon Island. Harta do të jetë në dispozicion falas…