fbpx
Harta e re e Battlefield 5 është një ishull i mrekullueshëm i Mesdheut
Batica po na çon në Kretë. Një hartë e re e quajtur Mercury do të vijë në Battlefield 5. Ajo do të bazohet në ngjarjet e Betejës së Kretës, ku pushtuesit gjermanë sulmuan Anglezët, Grekët dhe ANZAC(Trupat e Australisë dhe…
Battlefield V: Firestorm battle royale sjell Duos Mode
Battle Royale mode në Battlefield V, Firestorm, ka sjellë një mënyrë të re për ta luajtur. Zhvilluesi DICE ka shtuar Duos, që siç sugjeron edhe emri, të lejon të luash me një person tjetër. Duo i bashkohet modeve Solo (1…
Detajet më të fundit mbi të ardhmen e Battlefield 5 gjatë 2019
DICE jep më shumë detaje mbi çka pritet të ndodhë në Battlefield 5 Dje, DICE shpërndau planin e plotë për Battlefield 5 për pjesën e mbetur të muajit. Sa për t'ju kujtuar, do të ketë përmbajtje falas që do t'i…
Firestorm Battle Royale vjen në Battlefield 5 këtë muaj
Së bashku me helikopterë, tankë dhe traktorë Battlefield 5 futet në zhanrin battle royale me anë të Firestorm, e cila do të lançohet në 25 mars. Më poshtë mund të ndiqni trailer-in. Mode-i battle royale kishte disa kohë që përgatitej,…
Battle Royale mode i Battlefield 5 mund të shihet në këtë video
Fillon kështu lufta për mbijetesë... Battle royale mode i Battlefield V është publikuar online përmes një videoje përpara lançimit zyrtar të saj. Tutoriali i Firestorm është shfaqur në YouTube. Siç shpjegon edhe videoja Firestorm i Battlefield V do të ketë…
Battlefield 5 battle royale mund të vijë së shpejti
Një prej Daily Order-ave të rinj kërkon pjesëmarrje në Firestorm që nuk është lançuar akoma Battle royale e Battlefield 5 pritet të lançohet në pranverë, çka domethënë se mund të vijë në një moment të çfarëdoshëm nga tani deri në…
Battle royale Battlefield 5 ju lejon të vrisni përmes traktorëve
Marshimi i Battlefield V pëmes Luftës së Dytë Botërore vazhdon dhe jemi pikërisht në atë pikën kur një tufë ushtarësh bëjnë përpjekien e fundit për të qënë 'the last man standing'. Mund të mos e mbani mend këtë pjesën nga librat…
Titan mode mund të lançohet në Star Wars Battlefront 2
Një mode i ri u zbulua për Star Wars Battlefront II dhe mendohet të quhet "Titan". Sado që ende nuk ka detaje për të, mendohet të jetë e njejta mode si në Battlefield 2142 nga DICE-ku lojtarët duhet të mbronin ose…
Battlefield V: Çfarë duhet të dini mbi Overture expansion
Battlefield V nuk pati lançimin më të lehtë të mundshëm, por EA Dice ende po punon për të update-uar lojën dhe për të publikuar DLC e planifikuar. E para ndër këto është Tides of War Chapter 2: Overture. Erdhi për në…
Battlefield V Review
Battlefield V, i zhanrës first-person shooter u lançua në datë 15 të muajit të kaluar. Pas suksesit masiv që pati Battlefield 1, DICE vendosi të krijonte diçka tjetër, duke u bazuar në pikat e forta të first-person shooterit të parë.…