Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Praey for the Gods: Pamje gameplay nga PAX West 2018

No Matter Studios gjatë Pax West 2018 zbuloi pamje të reja gameplay për aventurën e ardhshme të veprimit të Praey for the Gods.

Në këtë gameplay, ne shohim heroinën tonë të eksplorojë botën akullt të lojës, përmes shpellave të bukura dhe shtegjeve, ndërkohë që një boss shfaqet gjithashtu. Praey for the Gods u prezantua në vitin 2015 dhe është pasardhës shpirtëror i Shadow of the Colossus, i projektuar për t’u lëshuar për PS4, Xbox One dhe PC.