Lajm i Fundit

Episodet e sezonit të 8 të Game of Thrones nuk do të zgjasin 2 orë

Se çfarë do të ndodhë me sezonin e 8 Game of Thrones, në të cilin do të vijnë vetëm gjashtë episode për të përmbyllur të gjitha ngjarjet në Westeros, ne ende nuk e dimë dhe mbi të gjitha se si do t’i përballojmë vdekjet e ardhshme është akoma e paditur. Shefi i HBO-së Casey Bloys, megjithatë, na ka dhënë disa nga informacionet mbi gjatësinë e episodeve dhe sasinë e minutave në to.

Kur u pyet nga EW rreth mundësisë së episodeve dy-orëshe, Bloys u përgjigj përfundimisht: “Jo dy orë? Po, mesa duket, episodet nuk do të zgjasin 2 orë.”Pra, kjo është një jo për të gjitha ato pyetje mbi gjatësinë dy-orëshe të episodeve”.

Për kontekstin, episodi më i gjatë aktual i Game of Thrones është finalja e sezonit 7 me 81 minuta. Nëse marrim për bazë fjalët e Bloys , duket e pamundur që çdo gjë nga Game of Thrones sezoni 8 do të shkojë shumë më tepër se 81 minuta.

Por mjaft për mega-episodet, po për lidhje me ndonjë pamje të vogël vjedhurazi për të qetësuar masat? Bloys, si gjithmonë, i mbante letrat pranë gjoksit, por zbuloi se një trailer i sezonit të tetë të Game of Thrones  ka gjasa të dalë këtë vit, duke deklaruar, “Ashtu them, por unë nuk e di.”

Ne shpresojmë që HBO të nxjerrë një trailer përpara se 2018 të ketë përfunduar. Përkundër gjashtë episodeve të fundit, të cilat nuk arrisin 120 minuta dhe me shumë mundësi që të gjitha janë rreth 90 minutave, ne mendojmë se nuk do të kenë asnjë vështirësi për të bashkuar disa skena në një trailer ose dy para se të vijë 2019-a. Thjesht një parandjenjë e jona.