Gjithçka dimë mbi serialin ‘spin-off’ të GOT, House of The Dragon
Gjatë 8 sezoneve dhe 73 episodeve, Game of Thrones u bë një nga shfaqjet televizive më të shikuara dhe më të diskutuara të të gjitha kohërave. Seriali përfundoi në Maj të vitit të kaluar, por shumë përpara se të shfaqej…
Game of Thrones: Aktori i serialit vdes papritmas
Aktori britanik Andrew Dunbar kohët e fundit vdiq në banesën e tij. Ndër të tjera, ai mori pjesë në serialin Game of Thrones, në të cilën ai ishte kryesisht aktiv si një ndër aktorët zëvëndësues (body double) të Alfie Allen.…
George RR Martin jep disa detaje mbi Spin-Off-in e Game of Thrones
George RR Martin ka bërë një pauzë të vogël nga të shkruarit The Winds of Winter, librin e rradhës pas A Song of Ice and Fire, për të diskutuar spin-off-in e ardhshëm të Game of Thrones, që do të prodhohet…