Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Hitman 2: Video gameplay

Në ‘stealth missions’ mospikasja luan një rol të rëndësishëm. Ka një ‘minimap’ me informata të bollshme që ju paralajmëron kur gjërat nuk shkojnë mirë dhe ju mund të pikaseni nga një aparat sigurie ose një shqetësim i përgjithshëm. Picture-in-Picture ju njofton dhe planifikon lëvizjen tuaj të ardhshme në mënyrë që të ikni.