Lajm i Fundit

League of Legends: Video për ‘Redesigning Nunu’

Riot Games ka lëshuar një trailer të ri për Nunu-n, i cili është ridizajnuar plotësisht.

Nunu shoqërohet me Willump, një Yeti miqësore. Nunu tani ka një ponço dhe vesh një kapelë, ndërsa Willump ka një palë duar të reja. Të dy kanë një vështrim më të detajuar. Nunu dhe Willump i ri do të jenë në dispozicion me patchin e ri 8.17.