Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

A Plague Tale: Innocence: Shihni 16 minuta gameplay

Nga gamescom vjen një video gameplay prej 16 minutash për aventurën e ardhshme të veprimit A Tale Plague: Innocence. Videoja tregon një sekuencë nga video-loja e ardhshme, shumë interesante indie, e cila iu prezantua shtypit të E3 pas dyerve të mbyllura.

Në E3, gazetarët e lojës mundën të shohin pas dyerve të mbyllura një sekuencë më të gjatë të lojës nga aventura e ardhshme e veprimit A Tale Plague: Innocence. Për gamescom, kjo sekuencë u lirua si një video 16 minutëshe.

Sekuenca e gameplay tregon Amicia dhe vëllai i saj i vogël Hugo në një nga kapitujt e lojës. Skena është një fushë beteje në të cilën ushtritë e Francës u përleshën me ato të Anglisë. Ju shikoni se sa taktik dhe i kujdesshëm duhet të jeni për t’i shmangur të dy ushtarët dhe minjtë e rrezikshëm që janë tërhequr nga trupat e shumtë.

A Plague Tale vendoset në vitin 1349, gjatë Hundred Years War. Fshatrat e Francës janë goditur nga një murtajë minjsh, ku plaga shpërthen. Minjtë hanë gjithçka që i del përpara, por Amicia ka diçka që mund ta ndalë këtë plagë. A Tale Plague del në 2019 për PC, Xbox One dhe PlayStation 4.