Lajm i Fundit PC PS4 Xbox One

Data e lançimit të Dead Cells

Motion Twin njoftoi se Dead Cells zyrtarisht do të lëshohet më 7 gusht për PC, PS4, Xbox One dhe Switch.

Aventura e lojës në stil metroidvania do të jetë në dispozicion në formatin dixhital dhe të kufizuar, me Merge Games që lëshohen për PS4 dhe Switch. Dead Cells është një lojë që ndjek hapat e serive të Souls përmes një mjedisi 2D. Brenda lojës, lojtarët përballen me një masë qelizash që marrin kontrollin e trupit të një luftëtari të vdekur, në mënyrë që të përballen me çdo kërcënim të mundshëm që ndodhet në kështjellën e lojës.