Lajm i Fundit Nintendo PC PS4 Xbox One

V-Rally 4 lançon datën e lëshimit

Ju kujtohet V-Rally 4? Ajo u njoftua në mars, duke pasur parasysh një datë të paqartë të lëshimit të shtatorit dhe shumë pak është parë prej saj që atëherë. Ringjallja e lojës së garave me dhé u realizua me copëza të vogla gameplay, megjithatë, të tilla si gameplay e garës më sipër në kodër, video-loja duket e rregullt, por ka një rrugë shkëmbore përpara.

Me një datë lëshimi 6 Shtator në Europë dhe 11 Shtator në SHBA, ekziston një shqetësim që V-Rally 4 nuk do të bjerë në sy. Muaji është absolutisht i mbushur me lojëra të profilit të lartë, siç jeni padyshim të vetëdijshëm. Do të ketë auditorin e vet në një shkallë, por në të njëjtën kohë, është e vështirë të injorohet vala e baticave të titujve AAA me të cilët do të garojë.

Ne do të duhet të presim dhe të shohim, sigurisht. A jeni i interesuar në V-Rally 4? A do të jetë një nga blerjet tuaja në Shtator? Na e bëni të ditur në komentet e mëposhtme.