Lajm i Fundit

Trailer-i i dytë i Venom

Venom: Trailer-i i ri ofron njohuri mbi historinë dhe sinkronizimin e parazitit

Në trailerin e ri të anti-heroit Venom, ne na jepen pamjet e para të “shkëlqimit” të plotë të përbindëshit CGI. I dubluar plotësisht, dëgjojmë zërin e shtrembëruar të parazitit të dhunshëm, i cili në disa raste shkatërron kundërshtarët e tij. Më 3 tetor, mund të shikojmë marrëdhëniet simbiotike-shkatërruese të Eddie Brock (Tom Hardy) dhe Venom në kinematë lokale.