Lajm i Fundit

Legends of Runeterra vjen në mobile në 30 prill | GameON BUZZ

Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania . UNDP bashkon forcat me Telekom për t’i ofruar publikut shqiptar informacione shëndetësore https://gameon.al/tech/covid-19-undp-…

Riot Games zbuloi gjatë 10-vjetorit të kompanisë në tetor të 2019 se do të lançonte 10 lojëra të reja. Njëra prej tyre ishte edhe Legends of Runeterra, një lojë me letra e bazuar në universin e League of Legends. Riot tha se Legends of Runeterra do të vinte në PC dhe mobile, por nuk kishte dhënë një datë lançimi deri më sot, kur ata e konfirmuan këtë datë. Le të mësojmë më shumë për këtë në këtë GameON Buzz!